MELLRÁK ELLENI küzdelem hónapja - Akció

Büszkék vagyunk rá, hogy PentaCore Laboratórium közel tíz év óta aktívan közreműködik az emlőrákkal kapcsolatos figyelemfelhívó és tájékoztató kampányokban, amelyhez kapcsolódóan most ajándék emlővizsgáló kesztűvel vagy  jelentős kedvezménnyel érhetőek el legnépszerűbb emlőrák genetikai diagnosztikáink.

PentaCore emlorak logo rozsaszin

A kampány fő célja, hogy minél szélesebb körben tájékoztassa a hölgyeket az emlőrákról, valamint tudatosítsa az önvizsgálat, évenkénti szűrővizsgálat, mammográfiai s genetikai vizsgálatok fontosságát a betegség korai felismerésében. A kutatásoknak és a mellrák ellenes figyelemfelhívó kampányoknak köszönhetően a mellrák korai felismerése és gyógyulás esélyei ma már sokkal jobbak, mint ezelőtt. A National Breast Cancer Awareness Month (NBCAM) mozgalom, a mellrák elleni harc jelképe 1993-tól a már jól ismert rózsaszín szalag.

A PentaCore Lab vezető genetikai laboratóriumként elkötelezett az öröklődő emlő- és petefészekrák korai felismerésében és diagnosztikájában. Célunk, hogy minél többen értesüljenek az emlőrák genetikai vizsgálatainak lehetőségéről, továbbá szakszerű segítséget kapjanak a géntesztek szükségességéről, előnyeiről és korlátairól a családtervezésben vagy a betegség kezelésében.

2018. október hónapban 1 db emlővizsgáló kesztyűt adunk minden kedves hölgy ügyfelünknek, akik a PentaCore Laboratóriumban rendelnek meg  bármely vizsgálatot (akár a Bokréta utcai rendelőnkben, akár az I. Belklinikán). Az emlővizsgáló kesztyűről ismertetőt itt találhatnak. Mert havi 10 perc önvizsgálat életet menthet!

 

Mindezek mellett, a Breaston-BRCA - (a BRCA1 és BRCA2 gének TELJES bázissorrendjének meghatározása) most 20%-al kedvezőbben, 149.000 Ft helyett 119.000 Ft áron érhető el;

 

Breaston-Extended - (a BRCA1 és BRCA2 gének mellett további 15, az emlő- és petefészekrák kialakulásában szerepet játszó gén teljes bázissorrendjének meghatározása) most szintén jelentős kedvezménnyel, 299.000 Ft helyett 229.000 Ft áron érhető el

a PentaCore Laboratóriumba 2018. októberben erre a vizsgálatokra közvetlenül az elérhetőségeinken bejelentkező privát ügyfelünknek.

 

A genetikai konzultációra való előjegyzéssel kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Tel: (06 1) 696-12-96 vagy (06 80) 69-69-69 ingyenesen hívható zöld szám. Elérhetőségeinket itt találja.

Ez a kiemelt árengedményes akciónk 2018. október 1-től 31-ig a fenti vizsgálatokra bejelentkezésekre (legkésőbb 2018. december 31. időpontig) érvényes. Az emlővizsgáló kesztyűt bármely laboratóriumi vizsgálatot megrendelő hölgynek adjuk 2018. október 1-től 31-ig.