Október a MELLRÁK ELLENI küzdelem hónapja – Végeztessen BRCA vizsgálatot!

Magyarországon minden 8. nőt érint a mellrák élete során. A PentaCore vezető genetikai laboratóriumként 10 éve áll a női egészség szolgálatában, minden évben csatlakozunk a rózsaszín szalagos októberhez, hiszen a tájékozottság és a szűrővizsgálatok életeket menthetnek.

Laboratóriumunk elkötelezett az öröklődő emlő- és petefészekrák korai felismerésében és diagnosztikájában. Célunk, hogy minél többen értesüljenek az emlőrák genetikai vizsgálatainak lehetőségéről, továbbá szakszerű segítséget kapjanak a géntesztek szükségességéről, előnyeiről és korlátairól a családtervezésben vagy a betegség kezelésében.

A képalkotó vizsgálatok és a genetika fejlődésének köszönhetően az emlőrák korai felismerésének és a gyógyulásnak sokkal nagyobb az esélye. A National Breast Cancer Awareness Month (NBCAM) mozgalom, a mellrák elleni harc jelképe 1993-tól a már jól ismert rózsaszín szalag.

rózsaszín szalag2 

2019. októberében minden páciensünket, aki Breaston vagy Breaston Extended vizsgálatot végeztet, vagy rendel meg* laboratóriumunkban megajándékozzuk egy trombózis genetikai vizsgálattal és egy laktózintolerancia genetikai vizsgálattal. Ezen felül egy doboz desszerttel is kedveskedünk.

 

A genetikai konzultációra való előjegyzéssel kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Tel: (06 1) 696-12-96 vagy (06 80) 69-69-69 ingyenesen hívható zöld szám. Elérhetőségeinket itt találja.

*A trombózis genetikai vizsgálatot és laktózintolerancia genetikai vizsgálatot tartalmazó akciós csomagjaink a 2019. október 1. és 2019. október 31. között elvégzett vizsgálatokra, valamint a 2019. október hónapban történt bejelentkezésekre (a vizsgálat legkésőbb 2019. december 31.) vonatkozik.