Álláslehetőségek a PentaCore Laboratóriumban

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi évben kilenc új munkatárssal és tudásával gazdagodott a PentaCore Laboratórium, és mindössze egy kolléga váltott munkahelyet tőlünk. Az előttünk álló új kihívások és további növekedés miatt a PentaCore Laboratórium egyedülálló és folyamatosan bővülő csapatába keresünk precíz, dinamikus és ambíciózus 

- tudományos kapcsolattartót/látogatót nőgyógyászati területre, feladata a vizsgálatkérőkkel és beküldőkkel való kapcsolattartás (elsősorban nőgyógyászok), konferenciákon való részvétel, új lehetőségek felkutatása és kiaknázása (akit várunk az csapatjátékos, szakmailag felkészült (természettudományi háttér), jó szervező és kapcsolattartó képesség, agilis és határozott, strukturált gondolkodású)

- klinikai genetikust (részmunkaidőben is, illetve frissen végzett kollégát is szeretettel várunk) 

- logisztikai asszisztenst (részmunkaidőben is, feladata a mintavételi eszközök és minták Magyarországon belüli logisztikájának segítése. Akit várunk precíz, megbízható és felelősségteljes pontos irodai munkára vágyik, konkrét szakmai elvárásunk nincsen, lehet kezdő is (valami korábbi irodai/logisztikai gyakorlat előny).

Akiket keresünk azok nagyon jók az önálló munkavégzés és problémamegoldás területén, keresik a kihívást, nem bújnak el a munka elől, kedvesek, szorgalmasak és csapatjátékosok. Cserébe Magyarország vezető molekuláris diagnosztikai laboratóriumában egy fantasztikus, összetartó csapathoz tartozhat, amely mellé személyreszabott javadalmazást, világszínvonalú diagnosztikában és kutatásban való aktív részvételt ajánlunk.

allasajanlat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, akkor várjuk rövid bemutatkozását (szakmai önéletrajz és motívációs levél, esetleg ajánlás) az allas[kukac]pentacorelab.hu email címre Dr. Kósa János ügyvezetőnek címezve.

 

A cikk frissítve: 2020.03.06.