Koronavírus tájékoztató

2020.05.15.

COVID-19 szerológia: jövő hétfőtől speciálisan elkülönített, rendszeresen fertőtlenített, egyszemélyes mintavételi helyeinken megkezdjük a koronavírus ez egyik legmegbízhatóbb (Dél-Koraából származón, nem kinai...) gyorstesztettel lakossági ügyfeleink részére is a tesztelést. 

A COVID-19 PCR direkt víruskimutatást professzionális partnereinknek ajánljuk a legmebgízhatóbb laboratóriumi háttérrel.

Fontos bejelentés!

2020.03.27.

Tisztelt Pácienseink!

A 2020. március 28. és 2020. április 11. között érvénybe lépő kijárási korlátozás az alábbiak szerint érinti a PentaCore Laboratóriumot: 

-       Továbbra is kérjük pácienseinket, hogy csak az előzetesen egyeztetett és visszaigazolt időpontra érkezzenek mintavételre, hogy ezzel is fenn tudjuk tartani a korábban már bevezetett, a járványügyi veszélyhelyzetnek megfelelő ügyfélkezelési rendünket.

-        Kérjük, az e-mailben kapott mintavételi visszaigazolásokat minden esetben őrizzék meg, hogy ennek felmutatásával igazolni tudják a lakhelyelhagyás célját.

-         Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szükséges egészségügyi szolgáltatásokat továbbra is biztosítani tudjuk, a higiéniai szabályok betartásával és betartatásával a PentaCore Laboratórium Genetikai Szakrendelőjében (1094 Bp, Bokréta utca 7-9.).

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

PentaCore Laboratórium

 

 

 

Kapcsolattartás!

2020.03.24. 

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a szolgáltatásainkra vonatkozó információért, kérjük, hívják a 06 80 69 69 69-es ingyenesen hívható zöld számunkat vagy érdeklődjenek e-mailben az info[kukac]pentacorelab.hu címen!

A vizsgálatokhoz minden esetben előzetes egyeztetés, időpontfoglalás szükséges

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

  

 

Fontos információk!

2020.03.19.

Ezúton szeretnénk értesíteni kedves Ügyfeleinket, hogy 2020.03.19-től, a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikáján működő telephelyünkön az általános, rutin kémiai, hormon, tumormarker, vérkép, vizelet és egyéb központi laboratóriumi vizsgálatokat, valamint mintavételt határozatlan ideig nem végzünk.

Ez az intézkedés nem terjed ki a genetikai vizsgálatokra és a Panorama szűrőtesztre. Ezen szolgáltatások az előírásoknak megfelelően, a higiénia szabályok betartásával továbbra is biztosítottak a PentaCore Laboratórium Genetikai Szakrendelőjében.

A fertőzés megelőzése érdekében a rendelőben és a laboratórium egyéb helyiségeiben nagy teljesítményű légtisztítót, valamint ózongenerátort használunk. Nekünk az Önök és munkatársaink egészsége a legfontosabb! 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Mindig naprakészen!

2020.03.18.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a mai naptól a fertőzés megelőzése érdekében nagyteljesítményű légtisztítókat és ipari ózongenerátorokat üzemeltettünk be, a tiszta és vírus mentes levegő érdekében.

Folyamatosan fertőtlenítjük a PentaCore Laboratórium helyiségeit, hogy pácienseinket a legbiztonságosabb és leghigiénikusabb környezetbe tudjuk fogadni.

A PentaCore Laboratórium folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos hazai és nemzetközi helyzetet, és megteszi a Laboratóriumon belüli szükséges intézkedéseket.

Köszönjük a figyelmüket!

 

Mai beszámolónk!

2020.03.17.

A PentaCore Laboratórium dolgozói számára fontos, hogy a koronavírus miatt kialakult járvány ideje alatt is a legjobb és legbiztonságosabb szolgáltatást nyújtsa pácienseinek.

Ennek érdekében mindent megteszünk, hogy az előírásoknak megfelelően naponta többször speciális fertőtlenítőszerrel fertőtlenítsük rendelőnket, és egyéb helyiségeinket.

Kérjük Önök se feledkezzenek meg a lakóhelyük fertőtlenítéséről és a helyes kézmosás szabályairól.

Köszönjük az együttműködésüket!

 

 

Mai híreink!

2020.03.16.

A PentaCore Laboratórium továbbra is fogadja a Bokréta utcai Genetikai Szakrendelőjében az előzetesen regisztrált pacienseket, azonban a koronavírus által kialakult járványhelyzet miatt a nagyfokú elővigyázatosság jegyében az alábbi változtatásokat vezetjük be:

  • az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) rendeletmódosításai alapján csökkentjük az orvos-páciens találkozókat, így azon esetekben, amikor megoldható, telefonon vagy Skype-on keresztüli online tanácsadást vezetünk be (a Skype elérhetőséget kollégáink telefonon adják meg),
  • a WHO által javasolt szabályok alapján a személyes konzultációk idejét 15 percre minimalizáljuk, az ügyféltérben 2 méteres távolságban kihelyezett székeken lehet várakozni szükség esetén,
  • minden ügyfél után egy gyors fertőtlenítést végzünk a rendelőben – ezzel is növelve a páciensek és munkatársaink biztonságát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

 

 

Tisztelt Pácienseink!

2020.03.15.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel március 16-tól csak a vizsgálatra érkezett pácienseinket tudjuk beengedni, kizárólag az előre lefoglalt időpontban!

Mindemellett kérjük a bejelentkezési időpontok igen pontos betartását, mivel arra törekszünk, hogy csökkentsük a találkozások számát pácienseink között, így a rendelésen jobbára csak egyedül legyenek ügyfeleink. Ezen intézkedésekkel az Önök és munkatársaink biztonságát biztosítani tudjuk. 

Kérjük, hogy a kísérők kint, például az autóban várakozzanak! 

Megértésüket köszönjük!

 

PentaCore laboratóriumi tájékoztató

2020.03.12.

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a 2020. március 12-én Magyarországon bejelentett veszélyhelyzet jelenleg NEM korlátozza a PentaCore Laboratórium mindennapi működését. Jelenleg fel vagyunk készülve, így laboratóriumunk a normál munkarend szerint, a kiemelt higiéniás utasítások maximális betartása mellett fogad ügyfeleket és mintákat.

A laboratóriumunkban a munka- és egészségvédelmi intézkedések mellett, az üzleti folyamatok biztosítása érdekében megfelelő eljárásrendet vezettünk be, felkészültünk a vírus terjedése kapcsán kialakuló esetleges válsághelyzetre, így minden munkafolyamatunk jelenleg is teljes biztonságban zajlik. Mintavételi helyeinken biztosítani tudjuk a magas szintű aszeptikus feltételeket, elegendő fertőtlenítő és védő felszerelés áll rendelkezésünkre.

A korábban vállalt és megkezdett vizsgálatainknál a leletátfordulási határidőt további értesítésig laboratóriumunk tudja tartani.

A PentaCore Laboratórium koronavírus tesztelésre mintát nem vesz, ilyenfajta vizsgálatot nem végez.

Továbbá szeretnénk minden Ügyfelünket megkérni, hogy fokozott körültekintéssel járjon el, náthás, beteg tüneteket észlelve inkább halassza a mintavételt egy későbbi időpontra.

Itt látható a WHO (World Health Organization) és OGYEI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) által készített tájékoztatókat a vírusfertőzés tüneteiről, a megelőző lépésekről és egy rövid videót a helyes kézmosás szabályairól.

Az időközben kialakuló esetleges munkarendbeli vagy szolgáltatásbeli változásokról folyamatosan, és időben fogunk tájékoztatást adni az Ügyfeleink részére.

Köszönjük a bizalmukat!

PentaCore Laboratórium

 

 

Képkivágás 2Képkivágás