Signatera™ vizsgálat folyamata a járvány ideje alatt

 

 

A Pentacore Laboratóriumban továbbra is arra törekszünk, hogy a koronavírus okozta járványügyi helyzetben a hatósági előírásoknak maximálisan megfelelve védjük ügyfeleink, valamint kollégáink egészségét.

A fontos és halaszthatatlan vizsgálatainkat továbbra is a páciensek rendelkezésére bocsátjuk, így Laboratóriumunk aktívan részt vesz a daganatos betegek ellátásában a Signatera™ teszt segítségével.  

Az alábbi változtatásokat vezettük be, hogy csökkentsük az orvos-beteg találkozók számát:

 

1.) A Signatera™ vizsgálat nyújtotta lehetőségek megismeréséhez, pácienseinknek nem kell elhagyniuk otthonukat, ugyanis szakértőink komplex felvilágosítást adnak ingyenes privát vagy kis csoportos online konzultáció keretében, ahol minden kérdésre választ kapnak, valamint segítséget a döntés meghozatalában a személyre szabott tumorkövetés bemutatásával. Ezáltal pácienseink biztonságos körülmények között mérlegelhetik a Signatera™ teszt szükségességét és a szolgáltatás igénybevételét.

 

2.) Az online konzultáció mellett lehetőséget nyújtunk további személyes kérdések feltevésére telefonos tanácsadás keretében. Kollégáinkat a nap 24 órájában kereshetik az ingyen hívható zöld számunkon: 06 80 69 69 69 vagy az info [kukac] pentacorelab.hu email címen és a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

 

  3.) Az adminisztratív ügyintézés menetét is egyszerűsítettük, így Önöknek nem kell aggódniuk a többszöri személyes találkozók miatt, így csak az előre megbeszélt időpontban kell befáradniuk a vérvételre. Ezzel jelentősen lecsökkentjük a személyes érintkezés és rendelőben tartózkodás idejét.

 

 Az eddigi tapasztaltok és visszajelzések alapján pozitív fogadtatásnak örvend az online szolgáltatásunk bevezetése, mindez megerősíti Laboratóriumunkat abban, hogy valóban mindent megteszünk az ügyfeleink és kollégáink egészségéért még ebben a nehezített helyzetben is. 

 

 

 

GTY doctor phone laptop jt 150101 16x9 992